Huomenaamuna se koittaa. Lähtö kohti suurta tuntematonta, opiskelijavaihtoa. Tämä viikko on menny ihmetelles, siivotes ja suunniteltaes, että mitä kaikkea pitää vielä tehdä, muistaa ja järjestää. Kämppä on siivottu, kaapit järjestetty ja piha laitettu syyskuntoon. (Pekan ei siis tartte hetkeen tuulettaa mattoja tai vaihtaa lakanoita ;) )

Pitkin viikkoa "Mukaan Saksaan" -listaan on tullu toinen toistaan ihmeellisempiä kohtia ja saman verran niitä on myös pyyhitty pois. Pitäis muistaa, että ei täältä Suomesta tartte ihan kaikkea mukanaan raahata, on siä Saksaski käsirasvaa, sukkia ja kyniä myynnis tai näin mä ainakin luulen.

Mutta mitä on pakko ottaa mukaan? Kamera, passi, sanakirja ja valokuva perheestä sekä Pekasta. Päiväkirja. Sain muutama joulu takaperin Riikalta lahjaksi pienen vihkon, missä on enkelin kuva kannes. Se saa nyt toimia mun päiväkirjana vaihdon ajan. Yleensä en päiväkirjaa pidä, mutta ehkä vaihdon aikana ja sen jälkeen siitä voi olla hyötyä. Pitää ainakin kokeella! Mukaan lähtee myös äiteeltä saatu Onnenenkeli Kirsille. Pieni ja hymyilevä puinen enkeli. SIllekkin voi olla tarvetta :)

Kyllon jotenkin haikia päivä! Koko aika tippa linssis ja ajatukset haahuuloo tiäs mihinä. Saa nährä uskaltaako aamulla edes laittaa ripsiväriä. Non kumminkin ennen Tervajokia jo poskilla... Mutta kaikesta tästä haikeudesta ja murheesta huolimatta oon lähdös hyvillä mielin Rosenheimiin. Tänään vietetään laatuaikaa perheen kans ja kaikki on muutenkin hyvin. :) Ja mikä parasta! Laukut on pakattu ja ne on alipainosia! Uskomatonta!!

Ei siis saa turhia murehtia, vaan nyt nautitaan auringosta, yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta! Kipan elämä hymyilee! :)

Kirjoittelen ja lisään kuvia matkan alkupäivistä heti kun netti toimii. Ekat kolme päivää vietetään hotellis ja opiskelijakämppään päästään 1.10. Jännityksellä jään odottaamaan minkälainen kämppä siä odottaa... Onneksi en oo yhtään tarkka ja siivousintoonen, niin ei tee mieli ruveta heti siivoamaan ;)

Nyt Kyrööhi Pekan kans viettämään laatuaikaa!

Auf Wiedersehen!