Niin se vaan viikko taas meni! Siis tää aikahan loppuu pian kesken! Ihmeellistä ajatella, et moon ollu täällä jo kolme viikkoa joulun jälkeen! Aika on menny kyllä niin nopiaa! Tällä viikolla oonki jo aika hyvin valmistautunu lähtöön. Kävin esim. ilmoottamas maahanmuuttotoimistoon, etten oo enää mamu 4.2. alkaen. Kyllä kuulkaa tuli helpottunu olo ;) Sitte yritin sulkia pankkitilin. Tosin eihän se ny ekalla kerralla voi onnistua ja olishan se ny ollu, jos kaikki olis menny suunnitelmien mukaan. Mä nimittäin siirsin saksan tilille ens kuun vuokran ja sen verran ylimääräästä, et saa nostettua sen tyhjäksi. Niinhän mä tein, maksoin vuokran ja kaikki meni hienosti. Nostin loput rahat pois automaatista, koska ajattelin, et tiskillä siitäkin perittääs kumminkin joku maksu. Siirryin sitte tiskille ja ilmootin, että haluan sulkia tilin. Siinä se nainen kauan aikaa näpytteli ja kysyy sitte mun suomalaasen tilin tietoja, et voi siirtää jäljellä olevat rahat sinne. Meinasin jo hetken, et no siirtäkööt, jos se jostakin sinne rahaa taiko. Halusin kuitenkin olla rehellinen ja välttyä varmalta kaaokselta. Olishan ne ny varmasti nähny johonaki vaihees, että se tili oli tyhjä, vaikka saldo näytti viä satasta. Sanoon sitte, että nostin sen just 5min sitte tyhjäksi. Siihen se totes, et tuu maanantaina uudestaan, koska niiden järjestelmiin ei oo päivittyny mun nosto. Siis mitä?! Uskomatonta! Kyllä Suomes olis tämäki ollu paljo helepompaa ja järjestelmt ajan tasalla! Uus reissu pankkiin siis huomenna.

Palautin perjantaina myös pyörän ja kävin ostamas kaupunginmuseosta hianon Rosenheim-paidan. En kyllä ymmärrä, et minkälaaset kokosysteemit täällä on. Jos menöö vaateliikkeeseen, voin huoletta ostaa 36 tai S- kokoa. No, meinasin kans ottaa tosta paidata S- tai M-koon, mut päädyin sitte L-kokoon, koska ajattelin, ettei napapaidat oo kumminkaa muodis ens kesänä. Otti kyllä vähä henkehen, ku piti ostaa L-koon paita. Hukutin murheet lopulta cappuccinoon hyvässä seurassa Cafe Benessä. Minnan kaks koulukaveria Jurvasta, jotka on vaihdos Salzburgis, tuli käymään Rosenheimis perjantaina ja mäkin sitte kävin moikkaamas niitä :) Vähä kyllä harmitti, ettei se vakkaritarjoilija ollu siä Benessä työvuoros. Solis ollu varmasti tosi innossaan, ku meitä oli siä viis suomalaista tyttöä kaffilla :)

Enää olis pari yötä ja sit saan Pekan tänne! :) Huomenna ja tiistaina olis pari tenttiä ja sitte olis vaihto taputeltuna! Tenteistä en ota ressiä, se on ihan turhaa täs vaihees, ku pisteet on jo kasas. Mennään kattomaan kuinka haastavia monivalintoja Dr. Prof. Wolfgang Fikentscher on keksiny.  :) Tiistain kokeen jälkeen lähden Pekkaa vastaa ja otetaan kentältä vuokra-auto. Keskiviikko ja torstai olis tarkootus ajella tualla Alpeilla ja ihailla maisemia. :)

Torstaina saatiin kaikki vaihtarit kokoon ja otettiin viimeinen yhteiskuva opiskelija-asuntoloiden edes. Viime päivinä onkin saanu hyvästellä jo muutaman kaverin. Perjantaina lähti belgialainen Sibylle, koska sillä alko jokku naisten jääkiekon MM-kisat Australias. Lauantaina lähti Jordaniaan Ridab ja eilen myös mun kämppis pakkas tavaransa ja lähti kohti Stuttgarttia.  Nyt saan siis olla täällä kämpässäni ihan rauhas loppuajan! :)

Nyt pitäis ehkä ruveta vähä kertaamaan huomiseen tenttiin. Mutta koneelta ei voi lähtiä pois, ku pitää jännätä Mikan ajoa Nokian sprintis! ;) Eilen oli sama juttu, ku se ajo Kauhavalla. Ja ku viä setä-Hannu ajo Tunturirallis perjantaina ja lauantaina, niin on saanu koko aika jännätä ja päivitellä tulospalvelua! Lukemisesta ei oo siis voinu tulla mitään! :D Syitä on monia.. Mutta oon päättäny heittää ittelleni haasteen, etten stressaa näistä tenteistä! Tähän mennes se on ainakin onnistunu paremmin kuin hyvin :)

Yritän ehtiä kirjoottelemaan vielä ennekuin lennän takaasi kotia :) Jos en, niin sitte kirjootan heti ku pääsen kotia. Jokatapaukses kirjootan vielä kotiinpaluusta, sopeutumisesta taas kotioloihin jne. Siihen asti:

Tschüs!