Nyt on siis takana kaamein stressi kouluhommien osalta. Eilen oli Logistics Case Study:n ryhmätyön palautus ja esitys sekä siihen päälle vielä tentti. Edeltävä illalla/yöllä työtä viimeistellessä miätiin, että miks AINA kaikki pitää jättää viime tippaan ja vasta paineen alla rupiaa tulosta syntymään? Olishan mulla ollu viime viikolla aikaa tehdä ja teinkin, mutta työn teho ei ollu paras mahdollinen. Ens viikko on koulusta vapaata, ts. kaikki luennot on nyt takana päin. Edessä viikon lukuloma ja tän kuun vipa päivä seuraava koitos! Siihen onkin sitte ihan kiitettävästi luettavaa! Mutta nyt lopetan koulusta hössöttämisen ja keskityn rentoutumiseen!

Eilen tentin jälkeen polkaasin kaupungille ja hain meirän Minnalle kengät Deichmannista, ku se niin kauniisti pyysi. :) Sen jälkeen päätin palkita itteni herkullisella voileivällä ja cappuccinolla kahvilas. Voi poka mä sitte nautiin siitä kahvista! Edellisenä yönä unta kun kertyi hieman liian vähä ja kun kahvinkeitintä en täällä omista, niin jos kerran päiväs saa kahvia, pitää siitä nauttia täysin rinnoon! Illalla suunnattiin likkojen kans lähellä olevaan italialaiseen ravintolaan ja nautittiin mahtavasta pastasta (kermakastikkeessa+herkkuseiniä+valkosipulia) ja päälle Panna Cottaa! NAMNAMNAM! :)

Tänään aamulla heräsin tunteeseen: vitsi mä oon onnellinen! Oli niin mahtava herätä 9 tunnin yöunien jälkeen ja todeta, että stressi on pois ja elämä hymyilee! Kotona mulla on ihana mies ja perhe, edessä loistava tulevaisuus! Sellases mielentilas oli mahtava lähtiä Teemun, Minnan ja Heinin kans 40km:n päähän Spitzingseen laskettelukeskukseen laskettelemaan ja testaamaan Alpit! Tää päivä oli NIIN mahtava! Ilma oli vähä pilvinen, pakkasta muutama aste. Vaikkei mulla toppavaatteita ollukkaan, osasin pukia niin järkevästi, ettei ollu kylmä. Hyvä Kipa! Laskettelulippu neljäksi tunniksi makso 26€+hissilipun pantti 3€ ja suksivuokra oli 25€ koko päiväksi. Ei siis ollu mun miälestä hinnalla pilattu! Rinteet oli pitkiä ja vauhdikkaita, vitsi mä nautin! Runkia ei tullu, vaikka parina kertana olin katkolla, ku eteen tuli yllättävä möykky. Onneksi haltsasin tilanteen :)

Parin tunnin laskettelun jälkeen pidettiin tauko ja suunnattiin rinneravintolaan. Teemulla oli jo kokemusta samasta paikasta ja se osas tilata ylihyvää hernekeittoa, jota me muutki sitte otettiin. Se oli kyllä ihan loistavaa! Hernekeiton seas oli nakkeja, kunnon kinkunpaloja, vaaleaa ja tummaa leipää ja se oli tosi hyvin maustettu yrteillä. Nimi oli Erbseneuntopf (suppe).  Löysin reseptinki siihen -> http://www.chefkoch.de/rezepte/1613999850871/Erbseneintopf.html. Kuvat vaan ei oo niin herkullisia mitä itte keitto :D Hintaa keitolla ja kolmella leipäviipaleella oli vaivaiset 4,5€ ja sillä annoksella todella lähti nälkä!

Käytiin Teemun kans testaamas myös paikallisia mustaa rinnettä, mutta soli aika lyhyt, ei vastannu odotuksia. Muuten rinteet oli mahtavia!  Maisemat oli kyllä uskomattomat!! Niitä olis voinu ihailla ikuisuuden! Tässä hieman maistiaisia:

    

Vaikka lasketeltiin 4 tuntia, ei olis millään malttanu lopettaa. Ei ollu yhtään väsy olo, eikä edes jalat ollu kipeet! Mutta laskettelukeskus meni kiinni ja lipustaki loppu virta. Päivä oli mahtava! Pakko päästä viä joskus uudestaan! Ehkä Itävallan puolelle, siä on kuulemma pidempiä rinteitä! ;)

Huomenna alkaa kova lukemisurakka. Tänään ei taida jaksa alottaa, joten se taitaa olla leffailta. :)

Palaan asiaan jälleen ens viikolla. Maanantaina alkaa mun vipa kokonainen viikko täällä! Uskomatonta kuinka nopeesti aika on mennykkää! Lisäsin muuten kuvia kuvagalleriaan -> http://rallikuvat.1g.fi/kuvat/Muut/Kipa+Rosenheimissa/. Käykää kattomas! Siä lisää Alppikuvia ja myös vihdoinkin kuvia kämpästä!

Tschüs!